Het moment waar we allemaal op hebben gewacht, is eindelijk aangebroken! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de aanmeldingen voor de langverwachte Schaak-Off 2023 officieel zijn geopend. Ben jij klaar voor een onvergetelijke schaakervaring? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in voor dit geweldige toernooi!

Meld je nu aan!

Waarom deelnemen aan de Schaak-Off?

    1. Intensieve Competitie: De Schaak-Off biedt een competitief platform waar je jezelf kunt meten met gelijkgestemde schakers. Ontdek hoe je presteert onder druk, leer van je tegenstanders en verbeter je schaakspel.
    2. Vriendschap en Samenwerking: Het toernooi versterkt de banden tussen schaakclubs en spelers. Het is een unieke kans om nieuwe vriendschappen te sluiten, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan een gezamenlijk doel: schaken doen we samen!
    3. Verrijkende Ervaring: Of je nu een ervaren schaker bent of net begint, de Schaak-Off is de ideale plek om je schaakervaring te verrijken. Laat je inspireren door diverse speelstijlen, ontdek nieuwe strategieën en blijf groeien als schaker.
    4. Heel veel prijzen!: Als deelnemer krijg je toegang tot een maand lang GRATIS Chessable pro. Als extra hebben we een speciale winactie voor alle deelnemers! Meld jij je aan voor de Schaak-Off, dan maak je kans op 1 van de 5 vouchers t.w.v. €100 euro zelf te besteden op Chessable!
  1. En natuurlijk hebben we voor iedere ronde van de Schaak-Off ook prijzen te vergeven.

Hoe kun je je aanmelden voor de Schaak-Off?

Aanmelden voor de Schaak-Off 2023 is eenvoudiger dan ooit! Ga naar https://startmet.schaken.nl/activaties/schaak-off-2023, zoek een club in de buurt en meld je aan via het formulier.

Mis deze unieke kans niet!

De Schaak-Off 2023 belooft een spektakel te worden waarbij schaakplezier, competitie en vriendschap samenkomen. Grijp deze kans om je schaakvaardigheden te tonen, nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van een geweldig schaaktoernooi.

Wacht niet langer en meld je nu aan voor de Schaak-Off 2023. We kunnen niet wachten om jou en je club te verwelkomen op dit fantastische evenement!

Staat jouw club er niet bij? Clubs kunnen zich nog aanmelden via dit formulier.